Tiko Pro Podjetniški zajtrk 2023: Kje bodo nepovratna sredstva?

PAGE NAME

Tiko Pro Podjetniški zajtrk 2023: Kje bodo nepovratna sredstva?

Leto 2023 v podjetju Tiko Pro tradicionalno začenjamo z našim največjim dogodkom, Tiko Pro brezplačnim Podjetniškim zajtrkom z aktualno tematiko: Kje bodo nepovratna sredstva v letu 2023?
Brezplačno
Število kart

Spoštovane podjetnice in podjetniki!

Leto 2023 v podjetju Tiko Pro tradicionalno začenjamo z našim največjim dogodkom, Tiko Pro brezplačnim Podjetniškim zajtrkom z aktualno tematiko: Kje bodo nepovratna sredstva v letu 2023?

Na naš dogodek smo povabili tudi gostujoče predavatelje, z odličnimi aktualnimi temami predavanj, ki bodo podjetnikom prišle prav. Na dogodku bo tudi ga. Sibil Klančar, v.d.direktorice Direktorata za razvojna sredstva, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, ki nam bo predstavila prihajajoči program kohezijske politike.

KJE?

  • ONLINE (Zoom)

 

KDAJ?

  • 26.01.2022 | 9:00 – 11:00


AGENDA

9:00 – 9:15    Oris kohezije in načrtov za 2023, Sibil Klančar, v.d. direktorice Direktorata za razvojna sredstva, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport

9:15 – 9:35      Aktualni razpisi, Kristina Kočet Hudrap, Tiko Pro

9:35 – 9:55      Zelena preobrazba podjetij, Žiga Čebulj, CER Sustainable Business Network Slovenia

9:55 – 10:15    Zakaj LCA analiza?, Dr. Tanja Tajnik, Tiko Pro

10:15 – 10:35  Primer dobre prakse RR projekta, Tilen Ravlan, SIJ Ravne Systems

10:35 – 10:50  EU programi, Uroš Malbašić, Tiko Pro

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!

 

* Z oddajo prijave potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani https://event.tiko-pro.si/, ki vključuje spremljanje mojega zanimanja z namenom zagotavljanja novih vsebin ter so natančneje opisani na strani Varovanje osebnih podatkov.

* Z oddajo prijave prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Tiko Pro d.o.o. zapisane osebne podatke obdeluje v zbirki osebnih podatkov v skladu s politiko varovanja osebnih podatkov in da te osebne podatke hrani ter uporablja do preklica za lastne namene obdelave in uporabe: namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanje uporabnikov o storitvah spletne trgovine Tiko Pro d.o.o. ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli.

Prijavitelj se lahko iz seznama za pošiljanje kadarkoli izpiše s klikom na "Odjava" v elektronskem sporočilu ali nas kontaktira za izbris podatkov na info@tiko-pro.si.