Strokovni dogodek: Kje bodo sredstva v 2021-2027: Posnetek predavanj 1. dela

PAGE NAME

Strokovni dogodek: Kje bodo sredstva v 2021-2027: Posnetek predavanj 1. dela

Spoštovane podjetnice in podjetniki, zahvaljujemo se vam za udeležbo na našem dogodku. Prosimo vas, da izpolnite obrazec in na vaš elektronski naslov boste prejeli povezavo do posnetkov predavanj 1. dela dogodka.
Brezplačno
Število kart

Spoštovani,

prosimo izpolnite prijavni obrazec in na vaš elektronski naslov vam bomo poslali povezavo do posnetkov predavanj 1. dela dogodka:

  • mag. Monika Kirbiš Rojs, SVRK
  • Polona Smrkolj, Strip's
  • Renato Uhl, Real Security.

Partnerji dogodka

   

Podporniki dogodka

 

Medijski partner

 

* Z oddajo prijave potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani https://event.tiko-pro.si/, ki vključuje spremljanje mojega zanimanja z namenom zagotavljanja novih vsebin ter so natančneje opisani na strani Varovanje osebnih podatkov.

* Z oddajo prijave prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Tiko Pro d.o.o. zapisane osebne podatke obdeluje v zbirki osebnih podatkov v skladu s politiko varovanja osebnih podatkov in da te osebne podatke hrani ter uporablja do preklica za lastne namene obdelave in uporabe: namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanje uporabnikov o storitvah spletne trgovine Tiko Pro d.o.o. ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli.

Prijavitelj se lahko iz seznama za pošiljanje kadarkoli izpiše s klikom na "Odjava" v elektronskem sporočilu ali nas kontaktira za izbris podatkov na info@tiko-pro.si.