Tiko Pro Podjetniški zajtrk 2023 - Posnetek dogodka

PAGE NAME

Tiko Pro Podjetniški zajtrk 2023 - Posnetek dogodka

Spoštovane podjetnice in podjetniki, veseli smo, da smo z našim dogodkom vzbudili vaše zanimanje. Prosimo vas, da izpolnite obrazec in na vaš elektronski naslov boste prejeli povezavo do posnetka.
Brezplačno
-
+

Spoštovane podjetnice in podjetniki,

najlepša hvala za izkazan interes ter udeležbo na dogodku »Tiko pro Podjetniški 2023 | Kje bodo nepovratna sredstva?«.


Upamo, da smo vam predali za vas pomembne in relevantne informacije ter vam tako omogočili vpogled v razpisno dogajanje v prihodnjih letih ter aktualnih tematikah, ki so pomembne za prijave na nacionalne in Evropske razpise.

Prosimo vas, da izpolnite obrazec in na vaš elektronski naslov boste prejeli povezavo do posnetka*.

Razpis za turizem**

**Na našem dogodku je bila predana napačna informacija glede razpisa za turizem, za kar se opravičujemo. Skladno s sporočilom iz Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, vas obveščamo, da: Naslednji rok je skladno z razpisom, ki ga je pripravil MGTŠ, namenjen obema vsebinskima sklopoma (popolne prenove in novogradnje), v kolikor sredstva ne bodo dodeljena že za 1. odpiranje vlog.

Lep pozdrav,
ekipa Tiko Pro

 

* Z oddajo prijave potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani https://event.tiko-pro.si/, ki vključuje spremljanje mojega zanimanja z namenom zagotavljanja novih vsebin ter so natančneje opisani na strani Varovanje osebnih podatkov.

* Z oddajo prijave prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Tiko Pro d.o.o. zapisane osebne podatke obdeluje v zbirki osebnih podatkov v skladu s politiko varovanja osebnih podatkov in da te osebne podatke hrani ter uporablja do preklica za lastne namene obdelave in uporabe: namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanje uporabnikov o storitvah spletne trgovine Tiko Pro d.o.o. ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli.

Prijavitelj se lahko iz seznama za pošiljanje kadarkoli izpiše s klikom na "Odjava" v elektronskem sporočilu ali nas kontaktira za izbris podatkov na info@tiko-pro.si.