Brezplačni strokovni webinar: Kako do ugodnih povratnih sredstev za razvoj podjetja?

PAGE NAME

Brezplačni strokovni webinar: Kako do ugodnih povratnih sredstev za razvoj podjetja?

Spoštovane podjetnice in podjetniki, vabimo vas na brezplačni strokovni webinar o ugodnih povratnih sredstvih za razvoj podjetja. Prosimo vas, da izpolnite obrazec za prijavo. Dan pred dogodkom vam bomo poslali povezavo do webinarja.
Brezplačno
Število kart

Spoštovani podjetniki in podjetnice,

leto 2023 je prineslo spremembe v uresničevanju rasti in razvoja podjetij – vedno več sredstev za financiranje je na voljo kot povratnih in Kohezija 2021 – 2027 v prihodnjih razpisih ne ponuja nepovratnih sredstev za investicije.

Kako do ugodnih povratnih sredstev za rast in razvoj podjetja, kje začeti in kateri so ob tem pomembni koraki? Za najaktualnejši vpogled v financiranje s povratnimi sredstvi smo pripravili brezplačni strokovni spletni seminar z gostjami:

  • Maja Dobnik, višja svetovalka SRRS (Slovenski regionalno razvojni sklad),
  • Nataša Koščak, specialistka za podjetja SID Banka d.d.,
  • Martina Anderlič, direktorica Tiko Pro d.o.o..

Vljudno vabljeni, 19.4. 2023, od 10. do 11:30 ure. Prijave zbiramo do torka, 18.4. 2023, do 14. ure.

Na strokovnem webinarju lahko odgovorimo na vaša vprašanja. Pošljite nam jih na: info@tiko-pro.si, do ponedeljka, 17.4. 2023.

Lep pozdrav,

ekipa Tiko Pro

 

* Z oddajo prijave potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani https://event.tiko-pro.si/, ki vključuje spremljanje mojega zanimanja z namenom zagotavljanja novih vsebin ter so natančneje opisani na strani Varovanje osebnih podatkov.

* Z oddajo prijave prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Tiko Pro d.o.o. zapisane osebne podatke obdeluje v zbirki osebnih podatkov v skladu s politiko varovanja osebnih podatkov in da te osebne podatke hrani ter uporablja do preklica za lastne namene obdelave in uporabe: namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanje uporabnikov o storitvah spletne trgovine Tiko Pro d.o.o. ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli.

* Dovoljujem snemanje dogodka ter uporabo tega v internih in javnih medijih, tudi na družbenih omrežjih, za namen informiranja o dogodku, za promocijo dogodka in pripravo gradiva o dogodku.

Prijavitelj se lahko iz seznama za pošiljanje kadarkoli izpiše s klikom na "Odjava" v elektronskem sporočilu ali nas kontaktira za izbris podatkov na info@tiko-pro.si.