Tiko Pro Webinar: SID BANKA – neposredni ponudnik financiranja podjetij

PAGE NAME

Tiko Pro Webinar: SID BANKA – neposredni ponudnik financiranja podjetij

Spoštovane podjetnice in podjetniki, vabimo vas na webinar, kjer bodo predstavniki SID Banke predstavili več o programih, ki jih izvaja SID Banka. Karin Harb, vodja projektov v Tiko Pro, bo predstavila primere dobre prakse prijave podjetij na kreditne linije SID Banke. Vljudno vabljeni!
Brezplačno
Število kart

Webinar bo potekal 19.1.2021, med 10:00 - 11:30.

Udeležba je BREZPLAČNA.

AGENDA

 1. Spoznajte programe SID Banke
  g. Žiga Metelko, samostojni strokovni sodelavec na oddelku za podjetja v SID Banki

  Programi neposrednega in posrednega financiranjaki z dolgoročnimi viri dopolnjujejo ponudbo poslovnih bank na področjih tržnih vrzelikamor sodijo zlasti mala in srednje velika ter tudi velika podjetjainternacionalizacijatehnološki razvojraziskave in inovacijeokoljevarstveni in energetski projektinovi prilagojeni programi COVID-19 in podobno.

 2. Praktični primeri prijave podjetij na programe SID Banke
  gaKarin Harbvodja projektov v Tiko Pro

  Predstavitev
   
  primerov dobre prakse prijave podjetij na kreditne linije SID Banke.

Prosimo vas, da morebitna vprašanja prehodno pošljete na elektronski naslov info@tiko-pro.si, omogočili bomo postavljanje vprašanj tudi v živo.

PRIJAVA

Prosimo izpolnite prijavni obrazec* in na vaš elektronski naslov vam bomo poslali povezavo do webinarja, ki bo potekal 19.1.2021 z začetkom ob 10. uri. Če potrditvenega maila ne boste prejeli, prosimo preverite še mapo "nezaželena pošta" ali nam pišite na info@tiko-pro.si

 

* Z oddajo prijave potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani https://event.tiko-pro.si/, ki vključuje spremljanje mojega zanimanja z namenom zagotavljanja novih vsebin ter so natančneje opisani na strani Varovanje osebnih podatkov.

* Z oddajo prijave prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Tiko Pro d.o.o. zapisane osebne podatke obdeluje v zbirki osebnih podatkov v skladu s politiko varovanja osebnih podatkov in da te osebne podatke hrani ter uporablja do preklica za lastne namene obdelave in uporabe: namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanje uporabnikov o storitvah spletne trgovine Tiko Pro d.o.o. ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli.

Prijavitelj se lahko iz seznama za pošiljanje kadarkoli izpiše s klikom na "Odjava" v elektronskem sporočilu ali nas kontaktira za izbris podatkov na info@tiko-pro.si.