Webinar: Projektno poročanje s primerom dobre prakse MIK Celje, 3.11.2020

PAGE NAME

Webinar: Projektno poročanje s primerom dobre prakse MIK Celje, 3.11.2020

Ko podjetju na razpisu uspe pridobiti nepovratna sredstva, administracije še zdaleč ni konec. Čaka ga namreč obsežno projektno poročanje. S projektnim poročanjem imamo v podjetju TIKO PRO d.o.o. že več kot 10 let praktičnih izkušenj, zato smo se odločili, da vam aktivnosti po odobritvi projekta predstavimo na našem WEBINARJU v živo. Prijavite se preko gumba "REGISTRIRAJ".
Brezplačno
Število kart

 

 

O projektnem poročanju

Ideja o pridobivanju nepovratnih sredstev je v večini podjetij navadno pozdravljena z odprtimi rokami.

Tista podjetja, ki se na razpis prijavijo in dobijo vlogo odobreno, pa kmalu ugotovijo, da se priprava dokumentacije še ni zaključila – čaka jih namreč še projektno vodenje in poročanje. Projektno poročanje je tisti del izvedbe odobrenega projekta, ki ministrstvu ali drugim razpisnikom dokazuje, kako podjetje, ki je prejelo financiranje, porablja dobljeni denar.

O predavateljici Renati Sinič Ornik: 

Renata je vodja projektov s področja projektnega poročanja. Njene ključne zadolžitve so skrb za komunikacijo z ministrstvom, oziroma drugimi institucijami ter svetovanje ter pomoč podjetjem pri pripravi vsebinske dokumentacije ter finančnih vidikov, vezanih na projektno poročanje. Renata je na področju projektnega poročanja aktivna že vrsto let, v svojem naboru pa ima široko paleto izkušenj s projekti različnih vrednosti in z raznovrstnih področij.  

Svoj pogled na projektno poročanje vam bo predstavila Jasmina Brčina, predstavnica podjetja MIK Celje, s katerim smo sodelovali že na več odlično speljanih projektih. 

Na webinarju boste prejeli odgovore na vprašanja: 

  • Kako se lotiti projektnega poročanja po odobrenem projektu? 

  • Kje in zakaj se pri projektnem poročanju največkrat zatakne? 

  • Kakšne so posledice, če se projektnega poročanja ne lotimo pravočasno in dovolj vestno? 

PRIJAVA

Prosimo, da za prijavo uporabite gumb "Registriraj". V primeru težav s prijavo na webinar nas prosimo kontaktirajte na info@tiko-pro.si s podatki za prijavo.