Strokovni dogodek: Kje bodo sredstva v 2021-2027?

PAGE NAME

Strokovni dogodek: Kje bodo sredstva v 2021-2027?

Spoštovane podjetnice in podjetniki, vabimo vas na online strokovni TIKO PRO EVENT ob 10-letnici podjetja. Na dogodku bodo strokovni predavatelji predstavili, kje bodo sredstva na voljo v letih 2021 - 2027, podjetniki z inovativnimi idejami pa bodo predstavili, kakšne možnosti sredstev so koristili v finančni perspektivi, ki se letos končuje.
Brezplačno
Število kart

Na dogodku se nam bosta pridružili predstavnici države, ki bosta predstavili priložnosti za nepovratna sredstva v naslednji finančni perspektivi od 2021-2027:

  • mag. Monika Kirbiš Rojs iz Službe vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko ( SVRK ) ter
  • ga. Sibil Klančar iz Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ( MGRT ).

Dogodek bodo obogatili predstavniki inovativnih slovenskih in tujih podjetij, ki bodo predstavili dobre prakse pridobivanja sredstev iz svojih podjetij: 

  • STRIP`S: ga. Polona Smrkolj ( SLO ) 
  • REAL SECURITY: g. Renato Uhl ( SLO ) 
  • BRAINTRIP Limited: g. Jurij Dreo ( MALTA )
  • THREEFOLD : g. Chris Hutton ( BELGIJA ) 
  • PEGASUS : dr. Robert Ličen ( SLO ).

Direktorica podjetja Tiko Pro, ga. Martina Anderlič bo predstavila proces priprave in izvedbe projekta.

Ker je dogodek popolnoma brezplačen, vas ob tej priložnosti naprošamo, da po svoji presoji podprete našo dobrodelno kampanjo (Botrstvo): https://www.boter.si/dogodek/tiko-pro-10-let/.

 

Partnerji dogodka

   

Podporniki dogodka

 

Medijski partner

 

* Z oddajo prijave na brezplačen strokovni dogodek potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletne strani https://event.tiko-pro.si/, ki vključuje spremljanje mojega zanimanja z namenom zagotavljanja novih vsebin ter so natančneje opisani na strani Varovanje osebnih podatkov.

* Z oddajo prijave na dogodek prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Tiko Pro d.o.o. zapisane osebne podatke obdeluje v zbirki osebnih podatkov v skladu s politiko varovanja osebnih podatkov in da te osebne podatke hrani ter uporablja do preklica za lastne namene obdelave in uporabe: namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanje uporabnikov o storitvah spletne trgovine Tiko Pro d.o.o. ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli.

Prijavitelj se lahko iz seznama za pošiljanje kadarkoli izpiše s klikom na "Odjava" v elektronskem sporočilu ali nas kontaktira za izbris podatkov na info@tiko-pro.si.